Divat,  Hétköznapok

4 tipp, amelyeket érdemes betartani egy barbershopba történő látogatás során

Akár először járunk egy barbershopban, vagy egy új üzletbe látogatunk, az alábbi néhány tipp betartása biztosítja majd azt, hogy a szalonban töltött idő egy kellemes élmény legyen a számunkra.

Érkezzünk felkészülten!

Mielőtt felkeresnénk az általunk kiszemelt barbershop üzletet, mindenképpen gondoljunk át alaposan, hogy milyen típusú frizurát is szeretnénk, és keressünk néhány inspirációt nyújtó képet az interneten, amely többet mond ezer szónál. Ezzel a lépéssel ugyanis elősegíthetjük azt, hogy a borbély jobban megértse az elvárásainkat, és olyan legyen a végeredmény, mint amit eredetileg elképzeltünk.

Mossuk meg a hajunkat a hajvágás előtti este!

A barbershopban történő látogatásunk előtti este fontos, hogy megmossuk a hajunkat, különösen akkor, ha csak hajvágást veszünk igénybe a szalonban. Ennek köszönhetően ugyanis a borbély egy “tiszta vászonnal” tud majd dolgozni, ami nagymértékben megkönnyíti a dolgát. Fontos, hogy tekintettel legyünk az adott szakember idejére, és tervezzük meg úgy a barbershopba történő látogatásunkat, mint ahogy azt általában egy orvosi vizsgálat esetében is tesszük.

Mutatkozzunk be a borbélynak!

Mivel a hajvágás egy igazán intim folyamat, így fontos, hogy köztünk és a borbély között kialakuljon egy személyes kapcsolat, amelynek az első lépése az, hogy bemutatkozunk neki. Ez az apró gesztus sokat segít majd abban, hogy ő is fel tudjon oldódni, és mi se feszengjünk a székébe beleülve.

Ha mindezek betartása után jó élményben volt részünk, és elégedettek voltunk a végeredménnyel, akkor mindenképpen érdemes visszatérni az adott barbershopba. Így ugyanis mindig tudni fogjuk, hogy mire számíthatunk az ott dolgozó borbélyoktól. Ráadásul minél többet megyünk vissza, annál jobban megismernek minket, és azt, hogy milyen stílusban szeretjük viselni a frizuránkat.

Így tettük mi is, és azóta is a Budapest szívében megtalálható Barber World üzletének visszajáró vendégei vagyunk, ahová betérve mindig vár minket egy finom csésze kávé – vagy ha úgy adódik, akkor akár egy jéghideg sör – és egy rutinos szakemberekből álló nagyszerű társaság.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9.

+3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük