Hétköznapok

4 évnyi börtönre ítélték a bántalmazó embercsempészt

Sajnos nagyon sok gátlástalan ember él köztünk. Olyanok, akiknek semmi sem szent, mindenből csak pénzt akarnak csinálni, mindenkit kihasználnak saját boldogulásuk, saját hasznuk érdekében. Hogy céljukat elérjék, semmi nem állíthatja meg őket. Fizikai fölényüket, testi erejüket kihasználva, mindenkin átgázolva törnek céljuk felé.

Gátlástalanul

Így tett az a Romániából származó 41 éves bűnöző is, aki szinte elrabolt egy nála 16 évvel idősebb bolgár nőt. Gyakorlatilag becsempészte Ausztriába, azt hazudva neki, hogy ott majd boldogan fognak élni. Mindent megígért neki, amit csak lehetett, sőt annál többet is. A nő minden meséjét elhitte, mert bízott benne. A férfi azonban gátlástalanul kihasználta a nő hiszékenységét, szeretetét, ragaszkodását.

Alighogy megérkeztek Ausztriába, már kimutatta erőfölényét, és folyamatosan erőszakoskodott vele. A férfi durván lökdöste, folyamatosan szidalmazta. Egy évvel ott-tartózkodásuk után, 2018-ban annyira eldurvult a helyzet, hogy a férfi az egyik bántalmazás során odáig ment, hogy hipót öntött a nőre, akinek az egyik szeme igen súlyosan megsérült. Pár héttel később az ujját vágta le. Ezekkel a tettekkel a férfi nemcsak bántalmazta, megcsonkította a nőt, de biztosítási csalást is elkövetett. Összesen 55 ezer eurót vett fel.

A nő háta mögött

Szerencsétlen asszony semmit nem tudott arról, hogy ez a bűnöző, akivel kénytelen volt együtt élni, biztosítást kötött rá, felvette a kártérítést, mert munkahelyi balesetnek állította be az eseteket.

Végül a nő feljelentette bántalmazóját, akit a bíróság 4 év börtönre ítélt.ű

Forrás: Sex Vienna Magazin (Ausztria)

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük