Divat,  Hétköznapok

Új technológiás Warrior ruházat az edzésekhez

Bármilyen sportot is űzünk, a megfelelő ruházat ehhez elengedhetetlen. Egyrészről mivel nagyban hozzájárul a teljesítményünk növeléséhez, másrészről pedig motiváló hatással is rendelkezik. Egy jól kiválasztott edzőruha nem csak az izzadtságot vezeti el, hanem szellőzik, kényelmes és divatos is. Ezekhez a modern szövő-technológia nagyban hozzájárul, a végeredmény pedig magért beszél.

A Namaximum Warrior női és férfi kollekciójára mindig nagy hangsúlyt fektetnek a tervezők, mivel egyszerre a professzionális és a kényelmes viselet kialakítására törekednek. Például egy deadlift atléta esetében ez a korszerű technológia a tubuláris (csöves) szerkezetű kialakításban mutatkozik meg. Ez egy rendkívül erős anyag, ám mégis kellemes tapintású. Előnye még, hogy nincs oldalvarrása sem, így viseléskor és mosáskor, szárításkor sem csavarodik az anyag. De akár egy egyszerű melegítőnadrág esetén is észrevehető a modern kialakítás különbsége: belülről kellemesen melegít, a külső poliészter kivitel pedig olyan finoman lett kidolgozva, hogy sohasem lesz bolyhos. De a kialakítás során nem csak az anyag összetételére összpontosítottak a tervezők, hanem annak a tömegére is, ami még egy rövidnadrág esetében is kifejezetten fontos tulajdonság. Hiszen ez is hozzájárul az edzések tökéletes dinamikájához is.

Sokan úgy gondolják, hogy edzeni bármilyen ruhában lehet, mivel csak a testmozgás végzése a lényeges. Azonban ez tévhit. A megfelelően kialakított edzőruha hozzájárul ahhoz, hogy a bőrünk edzés közben a lehető leghigiénikusabb maradjon. Ez alatt azt értjük, hogy egy rosszul kiválasztott sportruha esetén a bőrünk pattanásos és zsírosabb lehet az edzéseket követő napokon. A Namaximumnál minden ruhadarab odafigyeléssel lett megtervezve. A kollekció legkülönlegesebb darabját persze nehéz kiválasztani. A testépítők egyik nagy kedvence, ami kifejezetten a téli időszaknak kedvez, a Warrior legnagyobb ellenállású hosszú ujjú pólója, ami az edzés során melegíti és melegen tartja az izmokat, ezáltal a sérülések is megelőzhetők.

Ezzel a modern technológiás edzőviselettel felfedezhetjük a bennünk rejlő harcost. Látogasson el a webáruházunkba és válogasson a fitness ruházati kollekciónk darabjai között.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük