IT/Tech

A Bluehost jó áron adja a tárhelyeit

Talán nem túl meglepő, hogy a hazai piacon a web hosting szolgáltatók közül messze kiemelkedően egy amerikai cég vezet. A hazai vetélytársakat könnyűszerrel magamögé utasító Bluehost már több, mint kétmillió weboldalt hosztol, így kiemelkedően nagy tapasztalattal és referenciával rendelkezik. Nézzük meg pontosan, hogy mivel tudta túlszárnyalni a hazai web szolgáltatókat és miért érdemes Bluehost web hoszting szolgáltatását választani.

Széles körű szolgáltatások a Bluehostnál

Els őkörben a széles szolgáltatáspalettájuk és kedvező áraik lehetnek megnyerőek.  Több különböző csomag közül választhatunk, az igényeinknek megfelelően, de már az alap lehetőség is az emberek nagy részének elegendő lehet. Ha csak egy-két weboldalt szeretnénk üzemeltetni, azt már havi néhány dollárért megtehetjük. A legtöbb blogger és cégtulajdonos számára ez teljesen megfelelő lehetőség, ám ha valami komolyabbra vágyunk, a nagyobb csomagokkal lehetőségünk nyílik saját operációs rendszert és kiszolgáló környezetet telepítenünk, illetve akár saját dedikált szerverre is szert tehetünk. A paletta rendkívül színes és bármilyenek is legyenek az igényeink, biztosan találunk megfelelőt.

A Bluehostnak további nagy előnye a hazai kisebb vállalatokkal szemben, hogy míg az itthoni vállalatok sok apróságot a spórolás miatt megvonnak a felhasználóktól, amivel enyhébb kellemetlenséget okoznak nekik, az amerikai cég az ellenkezőjét teszi. A megvásárolni kívánt csomagokhoz bónusz szolgáltatásokat nyújtanak költségmentesen. Ilyen szolgáltatás lehet például az IP cím, SSL tanúsítvány, CDN, automatizált backup és még sok apróság. Tehát míg a hazai cégek, ugyan kisebb dolgokat, elvesznek, addig a Bluehost ingyen kínálja azokat.

További érv az amerikai szolgáltató mellett, hogy egy megadott időszakon belül pénzvisszafizetési garanciát biztosít, így, ha nem vagyunk megelégedve vele, mindenféle kellemetlenség nélkül visszaigényelhetjük a pénzünket. Ezzel a lehetőséggel eddig szinte senki nem élt, de jó tudni, hogy akár még ezt is választhatjuk.

Összeségében tehát a széles kínálatot, a kedvező árakat, az bónusz szolgáltatásokat, a versenytársak lemaradását, a pénzvisszafizetési garanciát, a több mint kétmillió weboldalát és az eddigi számos elégedett vevőt tekintve kijelenthetjük, hogy a Bluehost az egyik legkiemelkedőbb webhosting szolgáltató és bárki számára ideális választás lehet.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük