céges karácsonyi ajándék átadása
Hétköznapok

Egy gondosan összeállított ajándékcsomag tökéletes céges karácsonyi ajándék lehet

A céges karácsonyi ajándék egy nagyszerű dolog, mivel a segítségével kifejezhetjük a hálánkat a dolgozóinknak, az ügyfeleinknek vagy a partnereinknek azért, hogy támogatták és segítették a vállalkozásunk előmenetelét. Ezáltal pedig óriási mértékben javíthatunk a szervezetnél uralkodó morálon is.

Nem véletlen tehát, hogy a legnépszerűbb juttatási formák közé tartozik. Ennek ellenére egyes kutatásokból mégis az derült ki, hogy a résztvevők egyharmada soha nem kapott céges ajándékot karácsonyra. Azoknak a többsége, akik kaptak, pedig úgy vélekedtek, hogy jobb lett volna, ha a cég egyáltalán nem ad semmit sem.

Hogy mit adjunk, és mennyit költsünk ezekre, sokszor kihívás elé állít

A megfelelő céges karácsonyi ajándék beszerzése sokszor még a gyakorlott ajándék vásárlókat is nehéz feladat elé állítja, különösen akkor, ha nem szeretnék mindenkinek ugyanazt a márkajelzéssel ellátott tollat vagy bögrét adni.

De szerencsére számtalan egyéb olyan opció is rendelkezésre áll, amely jócskán túlmutat a hagyományosnak számító vállalati ajándékokon. Az egyik ilyen például az ajándékcsomag küldés, amely több okból is előnyös lehet.

Egyrészt azért, mert az ajándékcsomagok nagy mennyiségben rendelhetők. Másrészt pedig az elérhető széles választéknak köszönhetően a címzett preferenciáihoz igazíthatók – az ínyenc ételkosaraktól kezdve a finom nedűket tartalmazó csomagokig szinte minden megvásárolható.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyablakos megoldást kínálva leegyszerűsíti a folyamatot. Közvetlenül a címzettekhez szállíthatva ugyanis időt és energiát takaríthatunk meg az amúgy is nyüzsgő ünnepi szezonban.

Mire figyeljünk a kiválasztásánál ahhoz, hogy igazán emlékezetes legyen?

A legfontosabb, hogy a céges ajándék összhangban legyen a vállalat kultúrájával és értékeivel, illetve tükrözze az alkalmazottak iránt érzett elismerésünket. Ezért mindenképpen azzal kell kezdenünk, hogy figyelembe vesszük ezeket az elveket. Egy példa: ha a cégünk nagyra értékeli az egészséget, akkor jó ötlet lehet például egy minden mentes témájú ajándékcsomag

Majd ezután szabjuk meg, hogy mekkora az a budget, amit erre a célra szánnánk, és annak megfelelően kezdjük el a csomagok keresgélését, például a https://ajandek-kuldes.hu/ weboldal kínálatában! Az ilyen webshopok kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy a saját tempónkban nézzünk körbe, és a megfelelő meglepetést válasszuk ki a megajándékozottnak.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük