Hétköznapok

Hogyan válhatnak előnyünkre a SPAR akciók?

A SPAR Magyarország nagyobb kiszerelésű SPAR üzleteiben az akciók száma és változatossága még nagyobb. Mivel a SPAR boltokat az év boltja díjat is lenyerték különböző kategóriákban – friss húsárú kereskedő, hipermarket kategóriában és az online boltok között is. SPAR Markethez viszonyítva sokkal szélesebb friss árú, hazai és sajátmárkájú termékek állnak a rendelkezésünkre.

A legújabb SPAR újság mindig a legfrissebb akciókat mutatja be részletesen.

Hogyan használjuk ki a SPAR akcióit?

Jó hírnek számít az, hogy a SPAR üzletekben felhasználható a SZÉP kártya egészen május 31-ig, ami nagyon is kedvező a nagycsaládosok és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező személyek számára. Az üzlet akciói között megtalálhatjuk a „többet olcsóbban” vagy „minden második alacsonyabb áron” típusú akciók, igy több termék megvásárlása csökkenti az egy darabra jutó árat, és itt nem csak élelmiszereket kaphatunk, hanem tisztitással kapcsolatos dolgokat is. Ne hagyjuk ki a SPAR saját termékeit is például az „S Budget” vagy „SPAR Premium” kategóriába tartozókat.

További kedvezményeknek örvendhetünk a MySPAR alkalmazással és kiemelt supershop kuponokkal. Különösen finom hústermékek a hazai Regnum húsüzemből garantálja a jó ár mellett az termék izét és a minőségét is. Mitőbb, ha kevesebb idő áll rendelkezésünkre akár azonnal fogyasztható ételeket és akár cukrászati termékeket is vásárolhatunk. Külön részleget kap a kertészkedés, ahol kisteraszi vagy akár nagy kertünk gondozására is alkalmas kellékeket találhatunk. Nem érdemes kihagyni a hétvégi szuperakciókat sem, hisz akár 40%-os árleszállításban is részesülhetünk a kiemelt termékeknél.

Az akciós újságok mindig a legjobb ajánlatokat tartalmazzák, ezért nagyon sokan keresik őket. Figyelembe véve az aktuális áremelkedéseket a nyersanyagok piacán, az akciók vadászata egyre gyakoribb tevékenység nemcsak kis jövedelemmel rendelkezők esetében, hanem közép vagy emelkedett bérrel rendelkezők számára is. Ezért, ha tehetjük válasszunk akciós termékeket, mert pár alkalmi vásárlás szép kis összeg megspórolásához vezet, relatív rövid időtávon, igy akár kis luxus termékeket is megengedhetünk magunknak alkalmakként.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük