kijlezővédő a mobilra
Divat,  IT/Tech

Ma már minőségi üvegfóliák kaphatók

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi is egy üvegfólia előnye. Miért jó az, ha a telefonunk kijelzőjét védjük. Ellenérvként azt hozzák fel, hogy más lesz az érintőképernyőt használni, napsütésben elvakít, mert becsillog, semmit nem lehet majd látni tőle, elmosódnak a betűk, a színek, könnyen felszakad.

Elképzelhető, hogy mikor az első fóliák megjelentek, akkor azok használata nehézkesebb volt, mert a megvásárolható fóliák nem adták azt a komfort-érzetet, mint a mostaniak. Azok még valóban nem tudták jól átvinni az érintést a kijelzőre.

Új generációs üvegfóliák

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mai fóliák egészen mások. Tökéletesen követik az ujjunkkal leadott mozdulatokat, illetve a kijelző ívét. Csak arra figyeljünk mindig, hogy lehetőleg ne univerzális üvegfóliát, hanem a készülékünknek megfelelő, tehát például Samsung A12 üvegfólia kerüljön Samsung A12-esünkre.

Egy törött képernyő cseréje igen sokba kerül nemcsak anyagiak tekintetében, de időben is. Azonban, ha megfelelő üvegfóliát rakunk telefonunkra, akkor ezzel pénzt és időt, valamit az utánajárást is megspóroljuk.

Egy komoly sérülés során, ha átszakad a kijelző, akkor még adatvesztés is bekövetkezhet. Ezt biztosan nem szeretné senki, ezért sokkal jobban járunk, ha rákerül egy odavaló, például iPhone 12 üvegfólia készülékünkre.

Pár ezer forint kiadással akár 100 ezer forint szervizköltséget is megtakaríthatunk.

Védelem az okostelefonnak

Szinte mindenkinek van már okostelefonja, az általános iskolásoktól kezdve a nagymamákig. Elmondható, hogy zsebünkben hordjuk telefonunkon keresztül a kapcsolati hálónkat, bankunkat, pénztárcánkat, jegyzeteinket, a naptárt. Nemhogy létezni, de mozdulni sem tudunk nélküle.

Épp ezért saját érdekünk, hogy ezt a készüléket megóvjuk. Hiszen bármikor előfordulhat, hogy hiába vigyázunk, mégis éri valami sérülés. Betesszük a zsebünkbe a kulcs mellé, vagy ráülünk, esetleg sportolás közben ráesünk.

Mindez kiküszöbölhető, ha rajta van az üvegfólia. Ezt minden telefon megérdemli. Tehát ne habozzunk, ha még véletlenül a mi telefonunkat nem védi egy strapabíró, készülékünk típusának megfelelő, ütésálló kijelzővédő üvegfólia, akkor épp itt van az ideje, hogy tegyünk rá egyet. Nincs megfelelőbb alkalom erre, mint a most.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük