kifestő
Hétköznapok

Miért olyan jó szórakozás a kifestő?

Hiába használunk ma már mindenhez számítógépet, az igazi szórakozást még mindig a kifestő jelenti a gyerekek számára. Nincs is annál jobb, amikor a képzelet kapja a fő szerepet, és a színes ceruzát vagy a zsírkrétát a kézbe véve, a magunk tetszése szerint színezzük ki a képeket.

Ez pedig már évtizedek óta változatlan, a kifestő a korábbi generációk életében is központi szerepet töltött be. Lehetett bármilyen világ, a gyerekeket sohasem zavarták a körülmények, míg megkapták a saját kis feladatukat. Csodásabbnál-csodásabb alkotások születtek, az internet segítségével ma pedig már még könnyebben hozzáférünk a színező lapokhoz. Elég megnyitni az ilyen oldalakat, és az ott lévő több száz, több ezer sablon közül kiválasztani a nekünk tetszőket.

Ha megvan a kedvenc, akkor kezdődhet a nagy munka, piros, kék, sárga, zöld vagy más színekkel az összes fehér foltot eltüntetni. A koncentráció is fontos, de igazán csak az számít, hogy teljesen beleéljük magunkat, és egy cél tűzzünk ki, miénk legyen a legszínesebb kifestő.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük