kisbaba
Hétköznapok

Miért olyan népszerűek a Pommette pelenkák?

Eldobható pelenkákat már az 1970-es évektől használnak széles körben. Tehát az elmúlt évtizedek alatt már szinte fundamentummá vált, hogy a babák születésével a pelenkás időszak is elérkezik a hintőporos otthonokba. Így történt, hogy ezeknek a hasznos kellékeknek a népszerűvé válásával párhuzamosan kerültek ki a piacra a pelenkamárkák is. Napjainkra már rengeteg cég gyárt ilyen termékeket, a boltokba betérve általában sorokon át tart a pelenka-szekció. Mostanság viszont egyre inkább egyre inkább hódít a vásárlók körében egy bizonyos vállalat, a Pommette cég.

De mi lehet a Pommette pelenka sikerének oka?

A Pommette pelenka hat különböző méretben érhető el, az újszülöttektől kezdve egészen a járni, szaladni tudó kisgyermekekig, a márka szinte lefedi az egész pelusos-korszakot. Valószínűleg ezért is tudott több emberhez eljutni, mint a többi cég általában. Illetve a cég a magánszemélyeken kívül, intézményeknek, boltoknak is szállítja a termékeit.

A sokszínű gyártás ellenére minőségben sem marad el, hiszen magas színvonalú, igényes termékekről beszélhetünk. A tervezők szeme előtt minden esetben a gyermekek és a szülők kényelme lebegett, legalábbis a végeredmény erről tanúskodik.

A pelenkákat MaxiDry technikával készítik, vékony anyagból. Ezek a babák bőrének megóvását szolgálják, hiszen ilyen korban még különösen tekintettel kell lenni az érzékeny felületekre. Továbbá rugalmas is az anyag, így a csöppségek kedvükre mászkálhatnak, mozoghatnak a kényelmes pelenkában.

Este is nyugodtan használható, hiszen az egész éjszaka folyamán védelmet biztosít, így a csemeték nyugodtan szundikálhatnak. Napközben pedig a gumis derékrész miatt lesz kiváló választás, hiszen ennek segítségével a pelenka követi a test vonalát, ezzel komfortossá téve a viseletét.

A szülők dolgát pedig a tépőzáras kivitelezés könnyíti meg, mely miatt csupán egy mozdulat és már hordható is a pelus. Egy másik könnyebbség lehet, de ez már a költségvetésnek, hogy a pelenkákat igen kedvező áron dobták piacra. Ezen okok együtt hozták el azt, hogy napjainkra a Pommette pelenka az egyik legnépszerűbb márka a kisgyermekes anyukák között.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük