Divat,  Hétköznapok

Pedikűrös vagy? Ezt a kezelést érdemes megismerned!

A jó pedikűrös holtáig tanul, ez pedig különösen fontos akkor, ha mindig tele szeretnénk látni a naptárunkat. A folyamatos fejlődés és az új technológiák megismerése pedig garantáltan vevőkört vonzó és megtartó lesz számunkra. Viszont az sem mindegy, mit sajátítunk el, mire van pontosan igény? Az alábbiakban bemutatunk egy olyan kezelést és márkát, amely garantáltan a vendégeid kedvére lesz.

Unibrace – egy innovatív kezelési rendszer a deformált körmökhöz

Az Unibrace egy lengyelországi márka, az Arkada szabadalma. Ez a típusú körömszabályozási módszer fájdalommentesen és tartósan helyrehozza a deformált körmöket. Fájdalmas eljárások helyett kíméletesen és hatékonyan segíthet a pácienseken. Ráadásul olyan módon, hogy az nem lesz horrorba illő látvány. Mi az eljárás menete? Bizonyára ismered a Spange körömszabályozást. Ez volt eddig a legismertebb kíméletes módszer. Hasonlóan a fogszabályzáshoz, két huzalt illesztettek a körömre, majd egy harmadikkal állították be azt. Ez a módszer szintén hatékony, ám nagyfokú precizitást és időt igényel. A több részből álló módszert azonban az Unibrace eljárással teljesen elfelejthetjük. Az Arkada továbbfejlesztése ugyanis egy olyan körömszabályozási megoldást kínál, amely rendkívül gyorsan elkészül, és sokkal pontosabban lehet vele dolgozni, mint a korábbi eljárásokkal. Az Unibrace eljárás egyetlen huzalból oldja meg a köröm szabályozását. Egy speciális eszközzel hajlíthatjuk meg a huzalokat, amelyet aztán utólag, már a körmön állíthatunk megfelelő méretre. Az eljárás jóval egyszerűbb, mint a korábbi módszerek, ráadásul sokrétűbben használható. Ha egy ilyen képzést végzünk el, akkor szinte biztos, hogy özönleni fognak a vendégek hozzánk.

Arkada termékek – a professzionális lábápolás innovációja

A már említett Arkada márka termékeit is érdemes lábápoló szakemberként használnunk, nem csak az Unibrace-módszerhez. Az olyan készítményei ugyanis, mint például az Arkada TC 16 szérum, a legmagasabb minőségű hatóanyagokkal képes tökéletesen hidratálni a lábat, és gyorsítani a gyógyulási folyamatokat, miközben egy nagyon erős gombaellenes készítmény is egyben. Vagyis egyetlen szer többféle problémára együttesen ad megoldást. Ezen kívül az Arkada szinte minden terméke olyan hatásfokkal bír, amilyenre kevés márka termékei képesek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük