Hétköznapok

Felgyújtották a klubot, most három évet kaptak

Ha valaki nyaralni, szórakozni, kikapcsolódni szeretne, akkor Mallorca nagyon jó választás. Kristálytiszta a tenger, csodálatosak a strandok, puha a homok. Éjszaka dübörög a zene a bárokban, hajnalig lehet mulatni.

Mallorcai éjszaka

A mallorcai éjszakában mindenki jól szórakozhat, az éjszakai klubok szeretettel várják a mulatni vágyókat.

Így gondolta ezt az a két svéd turista is, aki három évvel ezelőtt nyaraltak ezen a csodálatos spanyol szigeten. Ők sem hitték volna, hogy a csodás nyaralásuk börtönbüntetéssel fog végződni. Nemcsak három év börtönbüntetéssel sújtották őket, de komoly kártérítést is kellett fizetniük. Drága mulatság volt.

2019-ben a svéd fiatalok egy éjszakai klubba látogattak el, ahol nagyon jól érezték magukat. Szórakoztak, mulattak, táncoltak, udvaroltak nemcsak a csinos spanyol lányoknak, hanem a külföldi turistáknak is. Aztán egy idő után már nem voltak szomjasok, annyi alkoholt ittak.

Vannak olyanok, akik részegen bánatosak, vagy vidámak, vagy csak kábák… Ez a két fiatal azonban hirtelen agresszívvé vált, ami a tulajdonosnak nem tetszett, ezért kidobatta őket, azonban ők zárás után betörtek a klubba, elektronikai eszközöket raboltak, végül felgyújtották az épületet.

Bírósági ügy

Természetesen a tulajdonos megtette a feljelentést, hisz hatalmas kára keletkezett. A vádlottak nem ismerték el bűnösségüket, de mivel kamerafelvétel is készült, a tényállás bizonyítást nyert. Nemcsak három év büntetést kaptak, de a kártérítés összege 27000 euro lett.

Forrás: Sex Club Wien

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük