feketeedény mosogatógép
IT/Tech

Mire jó egy professzionális feketeedény mosogatógép?

Szerencsére jó ütemben halad a magyarországi éttermek, konyhák és vendéglátó helyek gépesítése, melyből a mosogatógépek sem maradhatnak ki. Csak amíg a legtöbb ilyen vállalatnál már van fehéredény mosogató a pohara, tányérok és csészék tisztává varázsolására, a nagyméretű tepsik, fazekak és lábasok számára már ritkábban van gépesített megoldás.

Pedig a legtöbb hely forgalma már megkövetelné az ilyen gépek beszerelését, amelyre a tulajdonosok gazdasági és más megfontolások miatt egyre inkább hajlanak.

A professzionális feketeedény mosogatógép előnyei

Egy professzionális feketeedény mosogatógép számos előnnyel rendelkezik. Az első a kényelem, hiszen elég bepakolni az edényeket és elindítani a mosási folyamatot, aztán már csak ki kell venni a program végeztével a tiszta dolgokat. A második a professzionalizmus, hiszen az ilyen berendezés kellően alapos, így nem kell esetleg egy kevésbé motivált munkatársra bízni a mosogatást.

További előny még a gazdaságosság, egy professzionális feketeedény mosogatógép pontosan annyi vizet és vegyszert használ fel, amennyi elő van írva, és nem pazarol. Ezzel már egészen rövid távon is nagyon sok pénz takarítható meg. A berendezés kifizetésének mérlegelésekor figyelembe kell venni a munkaerőköltségeket, a rájuk rakódó járulok- és adóterheket, hiszen ezeket sem kell kifizetni az emberi munkaerő hiányában.

A gép kiválasztásakor érdemes olyan kosárméretet választani, mely megfelel a felhasználási módnak. A túl nagy méret nem telik meg, és feleslegesen pazarolja a vizet és a vegyszereket, a túl kicsi pedig torlódást okoz, vagy szükség lesz ideiglenes mosogató személyzet beállítására. Egyik eset sem túl kedvező, ezért mindig a legjobb megoldást kell szem előtt tartani.

A piacon számos berendezés érhető el. A legolcsóbbak közé tartoznak a török változatok, ezek hamar tönkre mehetnek, az alkatrész utánpótlás pedig sokszor nem megoldható. Jó megoldásnak számít az olasz professzionális feketeedény mosogatógép, mivel ez olcsóbb mint a német, és ugyanolyan jól elvégzi a feladatát.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük